Muntele, noi experiențe și provocări pentru copiii nevăzători!

Muntele, noi experiențe și provocări pentru copiii nevăzători!

Ce ne propunem

Acest proiect reprezintă materializarea dorinței copiilor nevăzători de a avea parte de noi experiențe în natură care să le ofere posibilitatea de a dovedi că nu există limite, că orice copil, indiferent de deficienţă, poate să depăşească numeroasele bariere pe care societatea, nepregătită să-i includă, le pune pe parcursul vieții lor. Copiii nostri vor avea sansa sa aiba noi provocari care, odata experimentate si depasite, ii vor ajuta sa capete incredere in ei Proiectul își propune să strângă fondurile necesare oferirii unei mini-excursii de 4 zile la munte, pentru 10 copii nevăzători gălățeni însoțiți de un părinte. Asociația își dorește să ofere copiilor nevăzători șansa de a-și exeseze simţurile pentru a face faţă diferitelor trasee montane, să învețe cum să se orienteze în spații largi, să trăiască aventura cu tiroliana, să facă echitație, să poata vizita obiective turistice, să recunoască prin metodele specifice nevăzătorilor, atât tactil, cât și auditiv și olfactiv mediul montan în diversitatea lui. De asemenea, posibilitatea de a socializa, de a iesi din spațiul familial mult prea bine cunoscut și uneori superprotectiv, reprezintă pentru un copil nevăzător încă un pas în plus făcut spre o viață independentă, spre normalitate.

Și TU ne poți sprijiniAleargă pentru noi


Lei

Ei sunt AMBASADORII noștri

Amalia Ene

Vă amintiți cât de ușor iese binele din noi dacă avem contextul potrivit? Acesta este unul dintre ele. Pentru mine e clar, un vis frumos a venit către mine. Eu intru în el! Vii și tu cu mine? Împreună facem să devină realitate!

Ce este un ambasador?

Este mai mult de un alergător, este persoana care ne sprijină cauza prin mobilizarea întregii rețele de prieteni pentru a ne sprijini să finalizăm proiectul.