RAMPLAST – profilul unui partener de încredere

 

Îți amintești evenimentul acela care a pus etalonul evenimentelor filantropico-sportive din Galați? Din 2015 Galațiul se mișcă la propriu sub picioarele celor mici, dar și a celor mari.

Semimaraton Galați oferă multe lucruri orașului și ne-ar trebui foarte mult timp să enumerăm de ce este important să faci sport, de ce este bine să fii activ și implicat în comunitate, fie ea mare sau mică. Toată alergarea s-a concluzionat cu adulți activi, copii activi, calorii arse și foarte important, donații către asociațiile și ONG-urile care au grijă și de lucrurile mai puțin văzute de noi, restul.

A fost un succes, dar cum am reușit acest lucru?

La rândul nostru, Fundația Comunitară Galați, avem nevoie de sprijin constant pentru a putea agrega atât de multe resurse, oameni harnici și soluții la probleme reale. Acest sprijin vine din partea celor care iubesc orașul Galați, celor care au pornit din orașul Galați și din partea celor care cred că acest oraș merită cât de mult posibil. 

O mare parte din sprijinul oferit la Semimaraton a venit din partea celor de la Ramplast. Cu această ocazie vrem să transmitem mulțumiri sincere celor care se știu responsabili de acest sprijin foarte bine primit și să datorăm lor, dar și celorlalți susținători meritele pentru toate proiectele care au fost puse în mișcare și pentru oamenii care au primit ajutor și atenția pe care o merită prin intermediul acestui eveniment filantropic.

Sloganul Semimaraton Galați este “Mișcă Galațiul”, iar dacă nu l-ai simțit ca pe un cutremur, trebuie să afli că din punct de vedere filantropic și sportiv, Galațiul s-a mișcat foarte mult în ultimii ani și asta nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor noștri.

Echipa  Ramplast a fost pe teren și în anii trecuți și abia așteptăm să îi vedem cu selfie-uri, timpi record și rezultate bune și anul acesta. Pentru că da, Ramplast aleargă la Semimaraton Galați și in 2021.

În afaceri din 1995

Cauzele susținute la Semimaraton  sunt proiecte lansate pe baza unor nevoi reale. 

Sponsorul nostru principal  (și) din 2021 ne dovedește că indiferent de momentul în care te afli, atât din punct de vedere al unui business, dar și din punct de vedere social, trebuie să faci parte din comunitate. 

Ramplast este pe piața de producție din 1995, iar până în prezent s-a dezvoltat și și-a adus contribuția de fiecare dată când a avut ocazia. 

Suntem mândri să vă avem alături de noi, să oferim ajutor alături de voi, iar pe 6 Iunie, să alergăm alături de voi la Semimaraton și să mișcăm orașul faptelor bune – Galațiul!

Mai bine de 20 de ani de producție de profile PVC

Încercăm să rămânem foarte implicați la nivel local și activi în tot ceea ce ține de networking-ul dintre companiile locale, dar și naționale. În timp ce la nivelul orașului Galați am descoperit afaceri, companii și oameni cu idei minunate, dar și rezultate incredibile, nu putem omite faptul că Ramplast iese din sfera obișnuitului.

Dacă ești în  căutarea profilului ideal  sau ai nevoie de un furnizor de profile PVC, trebuie să știi că brandul 100% românesc a ajuns să producă peste 14.000 de tone de profile anual. Cum să nu fim mândri de un asemenea partener care ne reprezintă la nivel local, dar și național?

În anul 2018, Ramplast a fost achiziționat de către Dynamic Selling Group, iar de acolo a fost nevoie doar de un impuls, exact cum a fost Semimaratonul pentru gălățeni. Un impuls din mediul de business, pentru ca Ramplast să ajungă în prezent să fie prima fabrică din Sud Estul Europei care a produs primul profil 100% ecologic!!!

 

Îi lăudăm. Pentru că sunt ai noștri. Îi lăudăm pentru că ne mândrim cu ei.

 

Semimaraton powered by Ramplast

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *