SEMIMARATON GALAȚI 2021 SE AMÂNĂ

EVENIMENTUL DIN DATA DE 23 MAI VA FI REPROGRAMAT, ca urmare a deciziilor autorităților, în acord cu legea în vigoare cu privire la organizarea de evenimente sportive pe perioada stării de alertă.

Pentru că ne dorim ca evenimentul să fie desfășurat cu start și traseu comun și nu în varianta virtuală ca în 2020, vom face toate demersurile necesare pentru obținerea avizelor și reprogramarea evenimentului pentru data de 6 IUNIE 2021. Vom putea confirma posibilitatea organizării evenimentului în condiții clasice, numai după publicarea noilor norme de relaxare, în Monitorul Oficial, norme comunicate public de către președintele României în data de 13.05.2021.

Decizia va depinde în totalitate de ceea ce vor dispune instituțiile publice abilitate și implicate în autorizarea și desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță. Fundația Comunitară Galați va transmite public dar și pe mail, alergătorilor înscriși, decizia finală a autorităților cu privire la autorizarea evenimentului în data de 06.06.2021. În cazul în care nici la această dată nu va fi posibilă organizarea evenimentului în condiții de normalitate, decizia FCG va fi amânarea acestuia pentru data de 2 octombrie 2021.

Până la data de 21.05.2021 FCG va comunica noul regulament și data finală a evenimentului, precum și toate informațiile legate de taxe de înscriere, donații si kituri de participare.

EVENIMENTUL NU SE ANULEAZĂ, se amână!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *