Universitatea Danubius – Amprenta internațională a educației de la malul Dunării

Am pornit proiectul Semimaratonului cu scopul filantropic de a aduce oameni cu inițiativă în atenția comunității. 

 

Dacă ești cetățean al orașului Galați sau ești foarte aproape de momentul zero al studenției, probabil ai avut pe buze numele Universității Danubius. O universitate privată, cu un parcurs care își are incipitul destul de departe în trecut și care până în prezent și-a pus amprenta educațională pe mințile a mii de studenți din Galați, din teritoriu și din părți îndepărtate ale globului.

O universitate internațională, cu bazele în Galați

Universitatea Danubius se recomandă, printre altele, cu o titulatură foarte prestigioasă, o universitate internațională. Pentru cei care nu sunt la zi cu noutățile, chiar de curând, la Danubius, mai exact din luna Ianuarie, noul Rector al Universității este William B. Harvey, un om excepțional, un cercetător și manager american recunoscut la nivel internațional pentru rezultatele sale.

Universitatea Danubius este anul acesta unul dintre cei mai importanți sponsori pentru Semimaraton și suntem foarte încântați de aportul pe care aceștia îl aduc în permanență domeniului filantropic din Galați. Chiar unii dintre noi suntem foști studenți danubieni, lucru care ne face foarte mândri.

De ce să fii student la Danubius?

Oricât am vrea să nu exagerăm cu profilul internațional al Universității, nu putem să nu vorbim despre șansele pe care Danubius le poate da tuturor studenților care vor să vadă ce înseamnă o adevărată experiență internațională. 

Ce înseamnă să studiezi într-o altă țară? Să ai șanse reale și să fii unul dintre studenții care beneficiază de una dintre zecile de burse Erasmus+ și să studiezi unul sau mai multe semestre în țări precum Polonia, Italia, Turcia, Spania? 

Mai mult decât atât, foștii studenți danubieni recomandă Universitatea nu doar pentru latura internațională, dar și pentru modul de predare sau profesoratul de excepție. Experiența de la Danubius nu se compară cu nimic din ceea ce ai putea experimenta la o altă facultate. Totul se mișcă diferit. Universitatea Danubius specializează anual studenți în facultățile de Drept, Comunicare și Relații Internaționale, Economie sau Științe Aplicate.

O Universitate Digitalizată

Pe toată perioada pandemiei, Danubius a fost una dintre universitățile care s-a folosit de o unealtă ce era implementată deja de foarte mult timp în sistemul de predare. Danubius Online este platforma prin care studenți din teritoriul României pot avea acces la cursuri, trimite lucrări, primi note. 

Platforma online a Universității a ținut legate toate elementele importante ale tuturor facultăților. Profesorii și studenții au putut continua studiile într-un mod digital și modern.

Ne bucurăm să îi avem alături pentru Semimaraton? Evident că da!

Și îi așteptăm să îi vedem alergând alături de noi.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *